Sabine, waar speelde jij mee?

Vorige week gaf Arman een kijkje in zijn jeugd. Vandaag ben ik aan de beurt. Ik ben natuurlijk een generatie ouder, maar zal daar zoveel verschil inzitten?
We gaan het ontdekken, lees je mee?

Lees meer

Met welk speelgoed speelde ik | Arman

Ik ben geboren in 1996 en ik vroeg mij laatst af: waar speelde ik mee vroeger? Spelen de kinderen van nu met hetzelfde, of is dat totaal verschillend? Vandaag beantwoord ik vijf vragen over mijn speeltijd, zullen we kijken of jij je erin herkent? Dezelfde vragen zullen volgende week beantwoord worden door mijn zus Sabine.

Lees meer

Babyshower Playlist

We zijn veel met informatie over baby’s bezig geweest sinds we met de kraamcollectie bezig zijn. Spontaan bleef er een liedje hangen in mijn hoofd, die ik er ook niet meer uit kreeg. Het woord baby zat hierin. Hierdoor werd ik nieuwsgierig hoeveel liedjes er zijn met het woord baby erin verwerkt. Ik heb wat liedjes uitgekozen zowel in het Nederlands als in het Engels. In een aantal liedjes wordt “baby” ook gebruikt voor het woord: “schatje”, maar daar doen we niet moeilijk over.

Lees meer

7 leuke spelletjes voor op een babyshower

Wanneer je een babyshower organiseert heb je genoeg aan je hoofd. Iemand moet je aanstaande mama op sleeptouw nemen, de hapjes moeten gemaakt worden en noem maar op. De spelletjes voor de babyshower kunnen er dan bij inschieten. Toch is het super leuk om een aantal spelletjes te doen op de babyshower. Deze kunnen het ijs breken wanneer de gasten elkaar nog niet zo goed kennen, maar ze zorgen ook gewoon voor een goede sfeer.

Lees meer

Hoe organiseer je een babyshower?

Een babyshower organiseren, leuk! Waar begin je nu eigenlijk?
Voordat je hieraan begint kun je het beste met een aantal dingen rekening houden. Ik leg het vandaag allemaal uit in dit blog.

Lees meer